BBQ Workshops voor bedrijven

De oorsprong van Kolenboertje ligt bij het trainen en coachen van young professionals door met ze te gaan koken. Kolenboertje is niet ontstaan door van een hobby een beroep te maken, maar door een bewuste keuze om de verbindende functie van het samen voedsel bereiden en het samen eten, te gebruiken. Dat de organisatie zich zo ontwikkelde, hebben we alleen durven dromen, want vandaag de dag hebben we ontzettend mooie oplossingen, waaronder BBQ workshops voor bedrijven.

Onze workshops kenmerken zich door:

  • Pure ingrediënten: bij ons geen buikspek, kippendij, marinades en kruiden, maar hoogwaardige producten die we bereiden met zout en peper. Niet normaal zo lekker!
  • Eenvoud qua bereiding: wij leren de mensen barbecueën door middel van de kunst van het weglaten. Met weinig ingrediënten heel veel resultaat halen. Zo werk je meer met het vlees en de barbecue technieken, dan dat je sausjes en marinades mengt.
  • Gezonde gerechten: omdat we je de barbecue leren gebruiken als verlengstuk van de keuken, ben je na het volgen van onze workshops in staat om complete maaltijden op je BBQ te bereiden.
  • Leerzaam: je leert alles over de verschillende technieken en barbecues. Veel vragen stellen maakt je workshop nog interessanter!
  • Online community: je kunt je tijdens de workshop aanmelden voor onze community, zodat je na de tijd de gerechten kunt teruglezen. Op je computer en via je app. Wil je volledige toegang,  dan kun je een lidmaatschap afsluiten.
  • Humor en rust: we leren je de gerechten zodanig te bereiden, dat je thuis ook onderdeel blijft van het gezelschap waarmee je bent. Geen stress en de barbecue staat centraal in de gezelligheid. Alle tijd voor humor en een drankje! Dat maakt grillen zoveel leuker!

Voor welke doeleinden zijn deze BBQ workshops?

Personeelsfeest/teambuilding:

Wij faciliteren workshops voor groepen van 10 – 300 deelnemers. Wij begrijpen dat op een grote groep deelnemers niet iedereen wil leren barbecueën en dat is geen probleem. Wij zorgen voor een vermakelijke middag of avond waarbij mensen die dat willen, ontzettend veel leren en de en de mensen die minder interesse in het barbecueën hebben, een mooie tijd beleven met lekker eten en veel gezelligheid. Workshops voor groepen worden zowel bij ons,  als op (eigen) locatie gegeven.

Klant events:

Naar de voetbal met klanten is leuk, maar heb je wel eens nagedacht over de effecten van samen koken en eten rondom onze barbecues? We kennen vele voorbeelden van opdrachtgevers die met een klein groepje (potentiële) klanten of met grote groepen zijn komen grillen. Het resultaat is in alle gevallen gelijk: de verbindende kracht van samen grillen voegt echt iets toe!

Vergaderarrangementen:

Eerst even lekker vergaderen met een lunch en alle benodigde apparatuur en vervolgens een verbindende barbecue workshop. Dat maakt de dag compleet! De mogelijkheden zijn eindeloos en de gastvrijheid van team Kolenboertje zal achteraf nog vaak besproken worden. Het mag aan niets ontbreken tijdens deze events.

Training en coaching:

Wijzelf of externe coaches coachen of geven trainingen, afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers. Alles is mogelijk. De verbindende kracht van samen koken helpt bij het creëren van een veilige omgeving.

B-Grill (business grill lidmaatschap):

Hét netwerk initiatief van Kolenboertje voor ondernemers. Met 5 andere ondernemers in een groep die 4x per jaar komt grillen met introducees. Lekker eten, leren barbecueën en met een groep gelijkgestemden praten over de goede en slechte dingen van het leven. Je bouwt een leuk netwerk op en geniet een aantal voordelen die bij het lidmaatschap horen.

 

”Barbecueën zal na het deelnemen aan onze programma’s nooit meer hetzelfde zijn.”

Onze BBQ workshops:

Jan Steen; ons basisprogramma, maar mooi genoeg om onze visie op barbecueën te ervaren. Dit programma duurt 3 uur en omvat 4 gangen, inclusief dessert.

Vermeer; een prachtig programma van 4 uur en 5 gangen, waarbij je ons BBQ Meesterschap kunt ervaren. De gerechten zijn wat complexer, waardoor dit een mooi vervolg op Jan Steen is. Dit programma is onze meest geboekte masterclass.

Rembrandt; de echte meester in de kunst, dus ook qua barbecue programma. Een mooi vervolg op ons Vermeer programma. Bij Rembrandt maken we in 4 uur 5 gangen van hogere complexiteit en werken we met speciale bier-, of wijn combinaties. De keuze maak je vooraf. Dit is echt een unieke ervaring.

Deze programma’s zijn slechts een indicatie van onze mogelijkheden voor workshops. Meestal stemmen we een programma af op de wensen en voorkeuren van de klant. Voor de lidmaatschappen en vergader-/coaching arrangementen, maken we ook een speciaal programma.

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier voor een offerte, afgestemd op het aantal deelnemers.

Prijs

12:00 – 15:00 €84.95

Duur

3 uur

Gangen

4 gangen

Inhoud

Een prachtige basis BBQ workshop voor overdag en van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze masterclass nemen we je mee langs de basis van het barbecueën van de toekomst. Je leert over verschillende technieken en maakt met de groep een aantal super lekkere gerechten klaar.

In tegenstelling tot veel aanbieders werken wij niet met buikspek, kippendij en spareribs maar met mooie producten die passen bij ons concept.

We werken met een combinatie van vlees, vis, deeg en groente gerechten en beloven een gevarieerd programma met meer dan genoeg te eten.

Drankjes tijdens de workshop worden aangeboden door Kolenboertje.

Koop je direct na een workshop een nieuwe BBQ bij ons dan krijg je een Vermeer workshop ticket cadeau. Dit om je BBQ meesterschap nog meer inhoud te geven.

Let op, we veranderen ieder seizoen van gerechten en ook ieder jaar dus je kunt gerust vaker reserveren.

Inclusief

Diverse dranken, zoals fris, bier en wijn.

Prijs

18:00 – 22:00 €94.95

Duur

4 uur

Gangen

5 gangen

Inhoud

Zoals Vermeer net even boven Jan Steen mag worden geplaatst zo hebben wij dit programma ook ontwikkeld. Tijdens de Vermeer Masterclass leren we je alle technieken om je gerechten optimaal te bereiden op de meeste soorten BBQ’s. Alle technieken komen aan bod.

We werken met topkwaliteit producten en maken een combinatie van vis, vlees en gevogelte. Groenten en fruit worden voornamelijk als dessert gebruikt. Je maakt en eet 5 gangen met de groep en werkt daarbij met de hoogste kwaliteit producten.

Onze programma’s zijn onderscheidend in de markt. Geen buikspek, kippendijen en spare ribs maar mooie grain fed delen van het rund. Verse vis en alleen peper en zout. Dat maakt onze programma’s uniek.

Koop je direct na een workshop een nieuwe BBQ bij ons dan krijg je een Rembrandt workshop ticket cadeau. Dit om je BBQ meesterschap nog meer inhoud te geven.

Let op, we veranderen ieder seizoen van gerechten en ook ieder jaar dus je kunt gerust vaker reserveren.

Inclusief

Diverse dranken, zoals fris, bier en wijn.

Prijs

18:00 – 22:00 €114.95

Duur

4 uur

Gangen

5 gangen

Inhoud

Rembrandt is toch wel dé meester en om die reden moet ons programma ook wel bijzonder zijn.

Tijdens deze BBQ Meesterschap workshop behandelen we verschillende BBQ technieken en ervaar je het volledige BBQ Meesterschap. We gaan verder op reis in het BBQ Meesterschap dan bij de Vermeer workshop.

Heb jij wel eens rauw varkensvlees gegeten? Wij maken steak tartaar van de presa van 100% raszuiver Duroc varken en grillen ook een deel van dit vlees. Octopus, oesters, dry aged vlees. Je kunt hier alles tegenkomen. Kunt op een plank en ontzettend lekker van smaak. Maar ook gewoon mooie dikke stukken rundvlees.

Er wordt uitsluitend gewerkt met topkwaliteit producten. De gerechten bestaan uit een combinatie van vlees, vis, schaal- en schelpdieren, groenten, deegproducten, fruit, etc. Ga jij verder op reis bij in het BBQ Meesterschap en bereid jij straks die pure en delicate ingrediënten als een ware Meester?!

Koop je direct na deze workshop een BBQ bij ons dan krijg je een Rembrandt workshop cadeau. Deze kun je dan een seizoen later gebruiken want we wisselen onze programma’s ieder seizoen.

Inclusief

Dranken, inclusief wijn/spijs of speciaal bier/spijs combinatie

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Direct contact?

Rene Reinders (verkoop) –

Recensies

5,0 rating based on 1 rating
5/5
Enthousiaste bbq meesters. Kennis van hun producten. Leuke locatie om een curses/training te volgen. Aanrader met groep vrienden, (kook)club of familie.

Joost Wolthuis (Bolk Transport)

5,0 rating based on 1 rating
5/5
Wanneer Mark over eten begint te praten dan gebeurd er iets vreemds met je. Je ziet het voor je, ruikt het en proeft het. Dan denk je, misschien legt hij de lat wel erg hoog, kunnen de grillmasters dat wel waarmaken? Maar dan komt het moment dat je een avond doorbrengt bij het Kolenboertje. Het verhaal gaat verder, de beleving wordt intenser, het verwachtingspatroon stijgt. Je bereid zelf het eten, ruikt de geuren en ziet het resultaat. Zelfs het snijden wordt een belevenis. En dan is het zover: tijd om te proeven. Verder ga ik niet, de rest mag je zelf ervaren. Eten is beleving en puur genieten in de sfeer die Kolenboertje neer weet te zetten. Je wilt eigenlijk gelijk een nieuwe barbecue kopen en met de gerechten van Kolenboertje aan de slag gaan. Dank je wel Team Kolenboertje!

Marco Scheer (Rexel Nederland)

5,0 rating based on 1 rating
5/5
Mark kent zijn producten door en door en heeft passie voor wat hij doet. Ik heb hem geboekt voor een evenement met een zakelijke groep van ongeveer 20 personen. Hij heeft op locatie een Grillmaster workshop gegeven. Mijn gasten waren heel tevreden en vonden het een leuke activiteit. Mark neemt de tijd om alles goed uit te leggen en overziet alles op een ontspannen en vriendelijke manier. Vanaf het eerste telefoongesprek dat ik met hem had, werd ik aangestoken door zijn enthousiasme. Bedankt Mark, dankzij jouw hulp was deze activiteit een succes.

Claudette van Osch (Harman Kardon)

5,0 rating based on 1 rating
5/5
Wat een leerzame, lekkere maar vooral ook gezellige workshop! Top locatie, kwaliteitsproducten en die passie van Mark! Echt een aanrader voor kleine en grote groepen. Nogmaals bedankt voor de mooie beleving!

Marco Linders (Portal for Business)