Veelgestelde vragen

Geeft Kolenboertje ook workshops op locatie?

Jazeker, we komen op locatie van Noord Nederland tot achter Antwerpen. We hebben een overkapte plek nodig, licht en stromend water. Als we op locatie komen hebben wij alles bij ons dus je hoeft verder nergens rekening mee te houden.

Heeft Kolenboertje een winkel of alleen een webshop?

We hebben een winkel in Wierden en een grote opslag in Almelo. Bij ons kun je alle bbq’s zien en zelfs proberen. Natuurlijk mag je ook online bestellen.

Waarom een selectief assortiment ten opzichte van de meeste BBQ specialisten?

Door de jaren heen hebben we een selectie gemaakt van de beste producten uit de markt. Producten van hoge kwaliteit van betrouwbare leveranciers. Dit voorkomt herstelwerk achteraf. Al onze BBQ Meesters kunnen onderbouwen waarom we met deze merken werken. Ook dat is de kunst van het weglaten.

Workshops kun je overal volgen, waarom kiezen voor Kolenboertje?

De meeste aanbieders blijven de Amerikaanse methode gebruiken met producten van kip en varken en af en toe rund. Ook ligt de nadruk op het gebruik van sausjes en marinades wat gedreven wordt door een commercieel belang. Kolenboertje werkt volgens haar “Future BBQ” concept. We werken uitsluitend met peper en zout en daardoor alleen met hoogwaardige ingrediënten. Dat is de reden waarom we zo veel geboekt worden ook door bedrijven.

Jullie verkopen BBQ's met weinig accessoires. Waarom?

Less is more… Wij leren je goed barbecueën en dan zal je ervaren dat je nagenoeg geen accessoires hoeft aan te schaffen. Veel BBQ Specialisten verkopen zoveel mogelijk accessoires echter Meesterschap haal je uit de kennis en kwaliteit van producten dus daarmee onderscheiden we ons ten opzichte van de markt.

Als ik een event boek, lopen we dan risico op annulering door overmacht?

Nee, ondertussen hebben we 12 BBQ Meesters die voor ons grillen en een enthousiast team op kantoor. Wij kunnen erg flexibel zijn en snel schakelen bij veranderende omstandigheden.

5 geheimen van barbecue meesterschap

Wij garanderen meesterschap. Daarbij committeren wij ons aan 5 geheimen. Benieuwd wat u van ons mag verwachten?

De 5 geheimen van BBQ Meesterschap