Over kolenboertje

De BBQ Meesters van Kolenboertje delen de visie dat de BBQ (als verlengstuk van de keuken) een grote rol kan spelen tijdens de bereiding van maaltijden. Om de barbecue 365 dagen te kunnen gebruiken moet aandacht worden besteed aan de kwaliteit van de producten maar ook van de gerechten en dus ingrediënten.

In tegenstelling tot veel aanbieders in de markt ligt onze focus niet op de verkoop van zoveel mogelijk accessoires maar op het overdragen van echte kennis. Je zult ervaren dat door de kunst van het weglaten de ware meester in je zal opstaan.

Meer informatie

Business Grill

Op zoek naar een fantastische activiteit op een geweldige locatie die ook nog eens bijdraagt aan jouw netwerk? Schrijf je in voor een business grill bij Kolenboertje!

Aanmelden

Onze samenwerkingen

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Heb je interesse om met ons samen te werken?
Vul dan hieronder het formulier in.

Ook samenwerken?

Direct contact?

Mark Lommers –

Ons BBQ Meesterschap team

Noa Niezink
Bas Exterkate
Rene Reinders (verkoop)
Michelle Paalman
Mark Lommers

Ook Grillmaster worden?

Steun jij onze visie op BBQ Meesterschap en wil je één van onze Grillmeesters worden?
Solliciteren

Samenwerken aan BBQ Meesterschap?

Wij zijn wegens onze enorme groei op zoek naar enthousiaste grillmasters die onze visie op de toekomstige BBQ delen. Na een gedegen interne opleiding en door een aantal evenementen mee te draaien kun je zelfstandig aan de gang en onze gasten bijbrengen wat BBQ Meesterschap inhoud.

Heb je een mooie locatie die geschikt is voor onze BBQ workshops dan komen wij graag met je in contact. Voor onze nationale en internationale opdrachtgevers zoeken wij regelmatig mooie locaties voor onze events.

Heb je altijd al de wens gehad om te ondernemen en ben je bereid om tijd en geld te investeren in een Kolenboertje locatie op voor ons strategische plekken in het land dan komen wij graag in contact.

Samen met ons fantastische team medewerkers en grillmasters volgen we onze groeistrategie en bouwen onze vestigingen gedoseerd uit.

Grillnieuws

BBQ workshop abonnementen met grote voordelen.

Nagelhout van Kolenboertje, meesterschap en ambacht.

De Kolenboertje evolutie: barbecue specialisme wordt Meesterschap

5 geheimen van barbecue meesterschap

Wij garanderen meesterschap. Daarbij committeren wij ons aan 5 geheimen. Benieuwd wat u van ons mag verwachten?

De 5 geheimen van BBQ Meesterschap