Over kolenboertje

De BBQ Meesters van Kolenboertje delen de visie dat de BBQ (als verlengstuk van de keuken) een grote rol kan spelen tijdens de bereiding van maaltijden. Om de barbecue 365 dagen te kunnen gebruiken moet aandacht worden besteed aan de kwaliteit van de producten maar ook van de gerechten en dus ingrediënten.

In tegenstelling tot veel aanbieders in de markt ligt onze focus niet op de verkoop van zoveel mogelijk accessoires maar op het overdragen van echte kennis. Je zult ervaren dat door de kunst van het weglaten de ware meester in je zal opstaan.

Meer informatie

Business Grill (B-Grill)

Wil je 4x per jaar grillen in een groep van 5 ondernemers die allemaal een introducé meenemen dan is B-Grill echt iets voor jou. Met gelijkgestemden lekker eten, netwerken en goed leren barbecueën is waar het B-Grill programma voor staat. Lid worden geeft je recht op een flinke korting op alle aankopen bij Kolenboertje én gratis toegang tot onze community,

Ladies Grill (V-Grill)

Voor vrouwen dóór vrouwen. De enige echte outdoor cooking club voor dames. 4x perj jaar gezelligheid, lekker eten en complete maaltijden leren maken op de bbq. Dit is een ongelooflijk populair programma geworden de laatste jaren. V-Grill geeft interessante voordelen als korting op je aankopen en gratis toegang tot de community en academy.

 

Grill Gilde (G-Grill)

Een gilde alleen voor mannen? Echt niet! G-Grill is perfect voor mannen en vrouwen die gezellig en leerzaam willen barbecueën. Maar liefst 6x per jaar komen deze groepen bij elkaar om een avond heerlijk te koken op de bbq en natuurlijk dit lekkers op te eten. Lid worden van G-Grill geeft mooie voordelen als korting op je aankopen en gratis toegang tot onze community.

Aanmelden

Onze samenwerkingen

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Heb je interesse om met ons samen te werken?
Vul dan hieronder het formulier in.

Ook samenwerken?

"*" geeft vereiste velden aan

Direct contact?

Noa Niezink (verkoop) –

Ons BBQ Meesterschap team

Bart Rupert (grillmaster)
Mark Askamp (grillmaster)
Hans Lommers (e-commerce / allround)
Lisette Ottenschot (grillmaster)
Marleen Kruisselbrink (grillmaster)
Olav Rudzik (grillmaster)
Dennis Mijsen (grillmaster)
Kevin Grevink (grillmaster)
Henrion Maassen van den Brink (grillmaster)
Arjen Makkinga (e-commerce)
Lynn Maassen van den Brink (verkoop)
Noa Niezink (verkoop)
Bas Exterkate (verkoop)
Rene Reinders (verkoop)
Michelle Paalman
Mark Lommers

Kolenboertje BBQ Meester worden?

Deel jij onze visie op BBQ Meesterschap en wil je één van onze Grillmeesters worden?
Solliciteren

Samenwerken aan BBQ Meesterschap?

Wij zijn wegens onze enorme groei op zoek naar enthousiaste grillmasters die onze visie op de toekomstige BBQ delen. Na een gedegen interne opleiding en door een aantal evenementen mee te draaien kun je zelfstandig aan de gang en onze gasten bijbrengen wat BBQ Meesterschap inhoud.

Heb je een mooie locatie die geschikt is voor onze BBQ workshops dan komen wij graag met je in contact. Voor onze nationale en internationale opdrachtgevers zoeken wij regelmatig mooie locaties voor onze events.

Heb je altijd al de wens gehad om te ondernemen en ben je bereid om tijd en geld te investeren in een Kolenboertje locatie op voor ons strategische plekken in het land dan komen wij graag in contact.

Samen met ons fantastische team medewerkers en grillmasters volgen we onze groeistrategie en bouwen onze vestigingen gedoseerd uit.

Grillnieuws

Kolenboertje x Kamado Joe: geselecteerd BOOTCAMP partner

16 april 2022 Kamado demo dag bij Kolenboertje!!!

BBQ Community

De BBQ Meesterschap Community is gelanceerd!

5 geheimen van barbecue meesterschap

Wij garanderen meesterschap. Daarbij committeren wij ons aan 5 geheimen. Benieuwd wat u van ons mag verwachten?

De 5 geheimen van BBQ Meesterschap