Maak kans op een Kamado Joe Kettle Joe twv €599,00

Maak kans op een Kamado Joe Kettle Joe twv €599,00

Ben je gek op je Weber, Napoleon of Dancook maar kijk je met interesse naar de Kamado trend? De Kettle Joe van Kamado Joe is een tussenvorm en wint ontzettend aan populariteit! We hebben iets super gaafs bedacht waarbij je kans maakt op deze alleskunner!

Nieuw in het assortiment van Kamado Joe

Kamado Joe blijft innoveren: het nieuwste model is de Kettle Joe – een keramische ketelgrill van 57 cm die de warmte beter vasthoudt, zuiniger brandt en heel geschikt is als rookoven. Het 2-laagse Divide & Conquer Cooking System geeft je de mogelijkheid om gerechten te bereiden bij verschillende temperaturen. De grill wordt geleverd met de revolutionaire SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber, -waarin hitte en rook geregeld worden door wervelende luchtstromen.

Het beste van 2 werelden combineren.

Voor alle bbq-freaks die nog geen investering willen doen is dit een prachtige oplossing. Met een aantal voordelen van keramisch grillen tegen de prijs van een luxe deksel barbecue is dit een uniek product waar je jaren lang plezier aan zult beleven.

kettle joe smoker

 

Unieke verloting na 31 december 2021

Omdat het product nieuw is en wij dit kunststuk op een ludieke manier willen introduceren hebben we een prachtige actie bedacht.

Wie tussen 14 december en 31 december een order met een waarde van meer dan €35,00 plaatst in onze webshop doet mee voor de verloting van een Kamado Joe Kettle Joe ter waarde van € 599,00.

De uitslag van deze actie wordt bekend gemaakt op de Kolenboertje Facebook pagina en Instagram.

Om ons te volgen op Facebook klik je hier, voor Instagram klik hier.

Normaal willen we dat je onze acties zo veel mogelijk deelt maar dit keer adviseren we je om dit vooral niet te doen… Tenzij je dit leest, je zelf niet mee wilt doen en een ander de prijs gunt!