Kolenboertje x Kamado Joe: geselecteerd BOOTCAMP partner

Creëer barbecue-beleving

Eten bereiden kan een prachtige manier zijn om even aan de waan van alle dag te ontsnappen. Alles vergeten en je smaakpapillen aan het werk zetten. Het is een avontuur in of om je eigen huis en met wat hulp en les maak je op een eenvoudige manier gerechten van boven restaurantkwaliteit. Deel je dit met je vrienden, collega’s of familie dan zul je ervaren wat echte beleving is. De modellen van Kamado Joe met bijbehorende accessoires helpen je hierbij!

Waarom Kamado Joe Bootcamps?

We zien in de markt dat steeds meer mensen willen overstappen naar keramisch barbecueën. Het gemak van dit type BBQ’s en de eenvoud waarmee je de temperatuur kunt regelen verovert de harten van bijna alle barbecue-liefhebbers.

Koop je bij de eerste de beste winkel een “ei” voor een prikkie dan ervaart men al snel dat goedkoop in dat geval duurkoop wordt. Garantievoorwaarden die niet helpen, het niet kunnen leveren van vervangingsonderdelen en een hele slechte service.

Gelukkig zien steeds meer mensen in dat je beter voor één van de 3 A-merken (Kamado Joe, Primo, Big Green Egg) kunt kiezen om maximaal lang van je product te kunnen genieten. Zorgeloos want de garantie op de volledige BBQ is iig 20 jaar.

Natuurlijk betaal je iets meer voor de juiste kwaliteit en daarom vinden wij het belangrijk dat je eerst kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn OF er goed mee leert werken na je aankoop. Daarom kun je nu deelnemen aan de Kamado Joe Bootcamp sessies van Kolenboertje.

Voor wie zijn de Bootcamps?

Eigenlijk voor iedereen die gek is op barbecueën en met de mooiste producten uit de markt wil werken. Specifiek zijn er een aantal groepen waarvoor de Kamado Joe Bootcamps extra aantrekkelijk zijn. Het gaat hierbij om:

 • Mensen die overwegen om de stap te maken naar een keramische BBQ. Zij ervaren tijdens de bootcamp het gemak van een stenen BBQ.
 • Trotse eigenaren van een nieuwe Kamado Joe. Je kocht een top-product en wilt er alles van leren om het maximale eruit te kunnen halen. Je leert alle technieken.
 • Fanatieke barbecue-fanaten die graag een keer op de Kamado Joes willen grillen tijdens een barbecue workshop.

 

Wat leer je tijdens de Bootcamps?

Tijdens onze bootcamps met een wisselende verwachting van onze deelnemers leren we de mensen over:

 • De voordelen van een keramische barbecue ten opzichte van andere types.
 • Welke series zijn er en welke serie past het best bij jou eigen verwachting.
 • Onderhoud, garantie en reinigen van je barbecue.
 • Opstarten, regelen en doven van de kamado Joe.
 • De belangrijkste accessoires en het gebruik daarvan.
 • De verschillende barbecue-technieken en kerntemperaturen.
 • 5-gangen eten en alle gangen bereid op de Kamado Joe modellen en accessoires.

We bereiden de 5 gangen volgens de verwachting van Kamado Joe zodat we de deelnemers een maximale Kamado Joe ervaring kunnen geven. Wat we precies maken is afhankelijk van de Grillmaster en de beschikbaarheid van ingrediënten maar het menu is altijd een combinatie van vlees, vis en gevogelte met een dessert van de grill. We werken niet met american style gerechten maar volgens Kolenboertje’s visie op barbecueën. Hoge kwaliteit, puur en duurzaam. Heb je dieetwensen dan horen wij dat graag, wij sluiten niemand uit!

Bij aanschaf Kamado Joe voor of na de Bootcamp workshop krijg je de Bootcamp gratis! (twv €94,95)

Koop je een Kamado Joe bij Kolenboertje dan wordt je voortaan uitgenodigd tijdens één van onze bootcamps. Ben je in de oriënterende fase en je koopt je kamado binnen een week na je bootcamp dan krijg je de workshop gratis. Daarnaast zetten wij de Kamado Joe in elkaar, brengen hem thuis (in Nederland en België) en leveren er een zak houtskool en wokkels bij. Dat noemen wij de rode loper service van Kolenboertje.

De gratis Bootcamp bij aanschaf geldt voor de volgende modellen:

 • Kamado Joe Junior: geen gratis Bootcamp-workshop, wel houtskool en wokkels.
 • Kamado Joe classic 1: gratis Bootcamp-workshop voor 1 persoon.
 • Kamado Joe classic 2: gratis Bootcamp-workshop voor 1 persoon
 • Kamado Joe classic (en Big Joe series): gratis Bootcamp-workshop voor 2 personen.

 

Alle deelnemers van onze Bootcamps krijgen gratis 2 maanden toegang tot onze community met heel veel gerechten met instructies. Kijk voor de beschikbare Bootcamp data HIER.

 

 

Ben je Kamado Joe fan, heb je een Kamado Joe gekocht of ben je geïnteresseerd in een Kamado Joe? Schrijf je dan in voor een Kamado Joe Bootcamp. In samenwerking met Kamado Joe organiseren we regelmatig BOOTCAMP workshops waarbij je alles leert over het product, de technieken en de beschikbare accessoires. Welkom bij TEAM RED! En koop je je Kamado Joe (Classic of Big Joe) bij ons, dan krijg je je BOOTCAMP workshop gratis!