De BBQ Meesterschap Community is gelanceerd!

Dé BBQ community van Nederland!

 

We hebben er lang op gewacht en zijn achter de schermen ontzettend druk geweest met het opbouwen van ons platform. Met trots kunnen we mededelen dat we live zijn gegaan en de eerste ca. 100 leden hebben toegevoegd.

Een preview van de community kun je HIER vinden. Maak gratis een account aan en krijg een beeld van ons platform. Vergeet niet de app te downloaden. Maakt het zoveel makkelijker.

Een community is voortdurend in ontwikkeling, het succes wordt gemaakt door de interactie tussen de meesters van Kolenboertje, haar leden en de leden onderling.

Waarom een community?

We horen heel vaak van gasten van ons BBQ Atelier dat het lastig is om objectieve informatie te vinden op het internet. De meeste BBQ forums worden gevoed door commerciële partijen waardoor voor ieder product evenveel positieve als negatieve berichten worden gevonden. Binnen onze community kun je middels een BBQ&A vragen stellen die door de leden en onze grillmasters worden beantwoord. Daarnaast is het een prachtig platform om je eigen creaties te delen met anderen. Jouw perfecte gerecht op foto zorgt gegarandeerd voor vragen om uitleg en interessante discussies over smaak en bereidingswijze.

Het is een platform waar wij kennis en informatie delen met onze leden en waar veel unieke recepten worden gepubliceerd. Je kunt meedoen aan allerlei challenges en uiteindelijk kun je trofeeën winnen die staan voor gave prijzen.

Wat krijg je bij een lidmaatschap?

Allereerst is het goed om te vermelden dat de community gratis is voor mensen die een BBQ-abonnement hebben bij Kolenboertje:

  • G-Grill, ons barbecue gilde voor mannen en vrouwen.
  • V-Grill, onze outdoor cooking club voor vrouwen door vrouwen.
  • B-Grill, ons netwerk concept voor ondernemers.

 

Heb je geen abonnement dan betaal je € 180 per jaar of €20 per maand voor toegang tot de community. Hierdoor kun je profiteren van:

  • Toegang tot de online community waar leden met elkaar communiceren.
  • Toegang tot onze BBQ Meesterschap academy met masterclasses over heel veel technieken.
  • Toegang tot onze enorme database met recepten inclusief instructies. Wekelijks komen er nieuwe gerechten bij.
  • Interessante aanbiedingen op uiteenlopende producten.
  • Korting op workshops.

 

Meer informatie