Kerst en nieuw, bestel je versproducten online!

De mooiste producten haal je gewoon af in Wierden

Veel mensen weten dat we producten vers leveren van absolute topkwaliteit. Op het moment dat je binnenstapt bij ons BBQ-atelier waan je je in de wereld van Barbecue Meesterschap. Er is altijd wel iets moois te proeven en je kunt altijd je vragen over BBQ en outdoor cooking stellen aan ons vakkundige personeel. Kerst en nieuw, bestel je versproducten online middels de bestellijst vers! Maar ook door het jaar heen hebben wij een prachtig assortiment.

Meteen bestellen?

voorbeeld vers vlees

Unieke producten in smaak en kwaliteit

Bij Kolenboertje koop je geen standaard producten, wij zoeken altijd naar unieke producten met een verhaal. Wij selecteren onze producten op smaak en kwaliteit en in tegenstelling tot veel winkels zijn onze producten altijd geschikt voor de bbq en oven.

Charcuterie

Het begon met ons Nagelhout, uit de beste achtermuis van het rund drogen wij sinds jaar en dag ons fantastische Nagelhout. Dit licht pittig gekruide rundvlees hing vroeger naast de haard te drogen in boerderijen en als er gewaardeerde gasten kwamen dan haalde de boer deze van het plafond, sneed het in dunne plakjes en deelde het. Dan wist je dat de relatie goed was. We verkopen deze in halve, hele en gesneden per 100 gram. Verder hebben we prachtige fuet, salame barolo, Jamon Reserva van 100% raszuiver Duroc en zo kunnen we nog even doorgaan. Stel zelf je tapasplank samen of laat ze door ons maken.

Rundvlees van absolute topkwaliteit

We hebben een mooie mix van Nederlands en buitenlands vlees in ons assortiment. Prachtige staartstukken, mooie bavetten en wat denk je van onze heerlijke longhazen. Maar ook ons Wagyu vlees wat we af en toe speciaal inkopen is onvoorstelbaar lekker. We wisselen door het jaar met producten maar houden ook altijd een vaste lijn in ons assortiment. Denk aan onze 200 dagen graangevoerde bavetten. Op de pampa’s in Uruguay lopen de dieren hun leven lang buiten, drinken uit rivieren en leven zonder stress en mensen bemoeienis. Ze eten van de uitgestrekte velden. De laatste 200 dagen voor de slacht krijgen ze een graan dieet en dat zorgt voor de ontwikkeling van de mooie zoetige smaak en het intramusculaire vet. Veel mooier gaat het niet worden!

Onze varkensvlees lijn

100% raszuiver Duroc varken. In tegenstelling tot veel andere leveranciers is onze Duroc-lijn 100% raszuiver. Gedurende het proces van opfok tot afmesten en de verwerking wordt de bacteriedruk gemeten en omdat deze zo laag is heeft dit vlees de allerhoogste kwaliteit. Zo hoog dat uit de presa van Duroc steak tartaar wordt gesneden tijdens onze workshops. Onvoorstelbaar lekker! We voeren verschillende delen van het Duroc varken. Ook voor dikbevleesde ribben van Nederlandse varkens, buikspek en procureurs kun je bij ons terecht.

Gevogelte

Mooie eendenborst (Canette) uit Frankrijk, top kwaliteit kalkoen of label rouge kip (met kwaliteitslabel) kun je kopen bij Kolenboertje. En altijd vers. Wat denk je van onze Chapon Roulé de Bresse die onvoorstelbaar lekker is en uniek omdat er maar een aantal worden geproduceerd per jaar.

Vis van Kolenboertje dagvers

We voeren altijd hele zalmzijdes op de huid, gamba’s en octopus en daarnaast kun je op bestelling een breed assortiment vis bestellen. Op de barbecue is vis bereiden echt een feest en smaaksensatie.

DIY menu’s voor op de bbq of in de oven

Al sinds jaar en dag maken we kant en klare pakketten om thuis met onze instructies de heerlijkste gerechte nop de bbq of in de oven te bereiden. Nu hebben we speciaal voor de feestdagen een 3 gangen menu bedacht. Je kiest uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten en de pakketten zijn per 4 personen. Zo serveer je op een eenvoudige manier een prachtig diner met je gezin, familie of vrienden. Onze instructies zijn zo duidelijk dat het bijna niet mis kan gaan. Voor welk pakket kies jij? Klik hieronder op de bestellijst vers.

BESTEL HIER