Bekijk hier ons laatste nieuws

Sorteren op:

Nagelhout van Kolenboertje, meesterschap en ambacht.

De Kolenboertje evolutie: barbecue specialisme wordt Meesterschap

Terugblik BBQ Masterclass Niverplast 35 jarig bestaan

Blog: Black Ranch Marabu Houtskool van Cuba

Pré order nu kerst 2021: Chapon roulé de…

Al ons nieuws in de BBQ Meesterschap community

Wordt lid van de BBQ Meesterschap community waar je met heel veel barbecue liefhebbers én onze bbq meesters communiceert over relevante onderwerpen met betrekking tot het barbecueën.

Daarnaast krijg je toegang tot de BBQ Meesterschap Academy waar een ontzettend mooie en unieke collectie van gerechten met instructie video’s te vinden is. Deze wordt voortdurend uitgebreid met unieke recepten uit verschillende categorieën.

Een lidmaatschap geeft de volgende voordelen::

  • Communiceren met alle andere leden en antwoorden op vragen van leden en onze meesters.
  • Uitgebreide instructies met betrekking tot technieken, onderhoud bbq en andere relevante onderwerpen.
  • Interessante maandacties op Food en Non Food producten.
  • Het delen van jouw meesterwerken van je bbq binnen de community.
  • Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Sfeerbeelden via Social Media

We zijn erg actief op Instagram, Facebook en LinkedIn. Veel van onze sfeerbeelden tijdens workshops delen we op de Socials. Heb je zelf een mooie post en gebruik je producten van Kolenboertje dan waarderen wij het enorm wanneer je ons een tag naar Kolenboertje maakt.

 

De BBQ Meesterschap GespoDcast

Met regelmaat komt er een BBQ Podcast online. Michelle en Mark ontvangen tijdens iedere podcast een interessante gast aan de BBQ tafel. Tijdens het interview spreken ze over de plek van de BBQ in het leven van de gast en samen bereiden ze een fantastisch gerecht. Met Martijn van Wijn en Whiskyhuis Nijverdal bespreken ze een bijpassend speciaal bier en wijn. Daarnaast worden producten, bloopers, nieuwtjes uit de markt besproken. De BBQ Meesterschap GespoDcast is te luisteren op Spotify, Apple Podcast, Podbean en Google Podcast.

Ken jij interessante gasten voor aan onze BBQ tafel?

Om mooie nieuwe gerechten te blijven maken komen we graag in contact met interessante gasten voor aan de BBQ tafel. Denk hierbij aan:

  • (Chef)koks van restaurant met liefst geen BBQ gerechten.
  • Leveranciers van BBQ gerelateerde producten.
  • Liefhebbers van speciale stromingen op culinair gebied.
  • Extreme BBQ fanaten met een authentiek gerecht.
  • Auteurs van kookboeken.
  • Ondernemers die de BBQ op de een of andere manier gebruiken als instrument.