Garantie en retouren

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@kolenboertje.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Gegevens voor retouren

Indien u hierbij een kopie van uw bestelling meestuurt en een opgaaf van de reden van de retourzending kunnen wij deze in behandeling nemen. Mocht u vragen hebben of ontevreden zijn kunt u uiteraard ook per mail contact opnemen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk te woord staan.  U kunt in geval van een herroeping de producten terugzenden aan:

Kolenboertje.nl
Beverdamsweg 2
7642 NZ WIERDEN
info@kolenboertje.nl

Garantie

Alle producten verkocht via kolenboertje.nl worden ontwikkeld volgens strikte kwaliteitseisen. Kolenboertje.nl en haar leveranciers staan voor deze kwaliteit en heeft zowel de kwaliteit als service hoog in het vaandel staan. Op alle artikelen van Kolenboertje.nl.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Mocht er een probleem zijn met een van onze producten, neemt u dan contact op met ons via info@kolenboertje.nl en geeft u zo duidelijk mogelijk aan waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Is er een mankement of defect wat eigenlijk niet voor mag komen zorgen wij dat u een nieuw onderdeel ter vervanging opgestuurd krijgt.

Is er een defect door uw eigen toedoen of is er een onderdeel zoek geraakt? Veel onderdelen zijn los verkrijgbaar. Neemt u ook hiervoor contact op ons en wij zullen u zo snel als mogelijk voorzien van de juiste informatie en of vervangende onderdelen.