De 5 geheimen van BBQ Meesterschap

Wij garanderen meesterschap. Daarbij committeren wij ons aan 5 geheimen:

  • De kunst van het weglaten
  • Meesterlijke service
  • Universele kunst van het barbecueën
  • 365 dagen culinaire expositie
  • Duurzaam en toekomstbestendig

Benieuwd wat u van ons mag verwachten? Lees hieronder verder.

Meer informatie

1. De kunst van het weglaten

Zowel bij de aanschaf van een kamado als de bereiding van mooie gerechten op de barbecue blijven we ons onderscheiden door de eenvoud. Waar de specialist in de markt voornamelijk gericht is op de verkoop van zoveel mogelijk bbq-accessoires, kruiden en marinades brengen onze meesters eenvoud. Het resultaat is mooie pure gerechten die eenvoudig te bereiden zijn zonder meerdere winkels langs te moeten om ingrediënten aan te schaffen. Omdat we je echte kennis overdragen kunnen de gerechten bereid worden zonder veel extra accessoires waardoor je het maximale uit de barbecue haalt zonder grote onnodige investeringen.

2. Meesterlijke service

We hebben een onvoorstelbare schat aan kennis in huis en zijn altijd bereid om te delen, vraag onze BBQ-meesters en laat je verrassen met unieke ideeën. Koop je een kamado in ons bbq-atelier dan ervaar je onze meesterlijke service ten top. We leveren altijd uit met een zak houtskool en wokkels, we monteren de kamado en leveren thuis af binnen Nederland. Daarnaast leren we je (afhankelijk van de aangeschafte kamado) bbq meesterschap zodat je het maximale uit je nieuwe aanwinst haalt.

3. Universele kunst van het barbecueën

Alomvattend zonder uitzonderingen. De programma’s die we draaien zijn ontwikkeld door onze meesters om niemand uit te sluiten. We houden rekening met alle dieetwensen en culturen. Vrouwen en mannen ervaren tijdens onze masterclasses hoe eenvoudig je mooie, pure en gezonde maaltijden kunt bereiden.

4. 365 dagen culinaire expositie

Met de barbecue als frame, het rooster als doek en de ingrediënten als verf maken we kunst van de barbecue door de seizoenen heen. Geen invloed van de buitentemperatuur en onderdeel van de wens om een groot deel van het jaar gezellig onder de overkapping te vertoeven. Wij leren mannen en vrouwen om 365 per jaar te grillen als verlengstuk van de keuken. Quality-time ten top!

5. Duurzaam en toekomstbestendig

Onze BBQ-meesters zijn overtuigd van het feit dat we in de toekomst anders zullen eten. We houden het niet vol om tijdens het barbecueën uitsluitend grote stukken vlees te bereiden. Laat staan American style met veel rubs en marinades. Al in deze tijd bedenken we welke producten we zullen gebruiken over 10 tot 20 jaar van hier. We onderzoeken welke overschotten we kunnen gebruiken in bepaalde periodes van het jaar en passen onze programma’s hier op aan.