Dancook BBQ

Als het om barbecueën gaat, neem jij alleen genoegen met het beste van het beste. Je moet er immers niet aan denken dat er een halfgare steak op je bord belandt. Zonde van dat lekkere vlees! Een Dancook BBQ kopen via Kolenboertje is voor jou dan ook een uitstekende optie. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een hele betaalbare prijs.

Misschien vraag jij je af waarom Dancook een van de slechts weinig barbecuemerken in ons assortiment is. Dat komt simpelweg omdat wij kwaliteit de voorkeur geven boven kwantiteit. Het merk geniet al jarenlang een uitstekende reputatie bij kenners en staat daarnaast bekend om zijn fantastische service. Ideaal dus als je een nieuwe BBQ voor deze zomer wilt kopen.

Meer informatie

Wat is Dancook voor bedrijf?

Dancook is een bekende kwaliteitsproducent van barbecues met vooruitstrevende functies. Het merk werd in 1992 opgericht en Denemarken en dat had een goede reden. De Denen kunnen namelijk bogen op een lange historie van buitenkoken en koesteren de traditie waarbij families met zijn allen rond een knapperend vuur zitten te eten.

De barbecues van het merk moeten deze traditie weerspiegelen en dat blijkt ook absoluut uit het ontwerp. Een Dancook BBQ is mooi om naar te kijken en valt op door zijn typisch Scandinavische design. Zelfs toen het bedrijf in 2011 werd overgenomen door het Amerikaanse Char-Broil, veranderden de kenmerkende stijl en doelstellingen niet.

Aan welke eisen moet een goede BBQ voldoen?

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom zaak om bij je keuze voor een bepaald type BBQ niet over één nacht ijs te gaan. Barbecue je liever met houtskool, briketten of geef je wellicht toch de voorkeur aan een variant op gas of elektriciteit? Ook de afmetingen van het product zijn van groot belang en zijn bepalend voor het aantal personen waarvoor je kunt koken.

Belangrijk is om niet alleen naar het uiterlijk te kijken, maar vooral te bedenken hoe je het product in de dagelijkse praktijk wilt gebruiken. Een Dancook BBQ is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als je niet van uitgebreid schoonmaken houdt. As en stof worden netjes opgevangen in de gepatenteerde as-kuip, waardoor je schoonmaakwerkzaamheden tot een minimum beperkt blijven.

Wat zijn de voordelen van een Dancook BBQ?

Natuurlijk zijn dit niet de enige voordelen van een echte Dancook BBQ. Bijzonder is ook de gepatenteerde constructie die het gebruik van houtskool en briketten sterk vermindert. Bij Kolenboertje vind je deze producten toch al tegen een lage kostprijs per branduur door de hoge kwaliteit, waardoor je onderaan de streep nóg voordeliger uit bent.

Ook de makkelijke verrijdbaarheid, de beschikbaarheid van talloze accessoires en het Scandinavische ontwerp uit RVS en aluminium zijn kenmerken die in de voordeel van het Deense merk spreken. Bij eerste oogopslag zie je het direct: deze barbecues zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Of je nu wilt barbecueën in de tuin, op het terras of op het strand; met een Dancook BBQ kan het allemaal.

Dé online shop voor een Dancook BBQ

Heb je de knoop doorgehakt en moet een BBQ van Dancook inderdaad het nieuwe pronkstuk worden in jouw tuin? Dan rest alleen nog de vraag waar je hem aanschaft. Het antwoord op deze vraag is niet moeilijk, want bij Kolenboertje kun je rekenen op de beste prijs én service als je besluit dit product bij ons te kopen. Ook liggen onze levertijden laag door de ruime voorraad die we hanteren.

Meer weten voordat je bij ons jouw Dancook BBQ koopt? Stel je vragen gerust via +31 (0)6 – 23 567 483 of info@kolenboertje.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

5 geheimen van barbecue meesterschap

Wij garanderen meesterschap. Daarbij committeren wij ons aan 5 geheimen. Benieuwd wat u van ons mag verwachten?

De 5 geheimen van BBQ Meesterschap