De Meesterlijke recepten

Veel mensen vinden het lastig de juiste keuze te maken voor de aankoop van een kwaliteitsbarbecue. Klanten van Kolenboertje krijgen de mogelijkheid om vooraf, onder begeleiding, de barbecue uit te proberen en krijgen persoonlijke instructies voor de aflevering. Op deze manier kunt u het maximale uit de nieuwe aankoop halen.

Meer informatie

Longhaas Manis Surabaya met Nasi Kuning

Bekijk dit recept

Gerookte eendenborst filets

Bekijk dit recept

Moink balls

Bekijk dit recept

Flammkuchen met ui en spek

Bekijk dit recept

Zalm honing mosterd op een cederhouten plank

Bekijk dit recept

Join onze community

Word lid van onze community en krijg toegang tot nog meer recepten en al onze barbecuekennis.

Join onze community!

De grill master meat & fish workshop

Wil je graag alle belangrijke technieken leren om een lekker stuk vlees of vis op de barbecue te kunnen bereiden? Dan is de grill master meat & fish workshop echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je maar liefst 5 diverse gerechten kunt klaarmaken op de barbecue.

 

Welke vlees- en vissoorten je leert bereiden, hangt compleet af van het jaargetijde waarin je de workshop volgt.

 

Je leert tijdens deze workshop in ieder geval:

Hoe je met verschillende thermometers en kerntemperaturen kunt werken.

Hoe en welk kruiden, rooksnippers en marinades je het beste kunt gebruiken.

Hoe je vis en vlees het beste kunt snijden, op de bbq kunt grillen en erna kunt presenteren.

Welke wijnen je het beste bij verschillende gerechten kunt serveren.

Op verzoek geven we ook workshops met uitsluitend vlees of vis.

 

Privéles

Wil je graag een privé bbq workshop? Dat is bij ons gewoon mogelijk! Het grote voordeel van een privéles is dat je 2 uur lang de volledige aandacht krijgt. Bovendien kunnen wij het programma van de workshop voor jou compleet op maat maken. Wat je precies zal leren hangt af van jouw basisniveau en of je vegetarische of vleesgerechten wilt leren bereiden.

 

Voor wie zijn de workshops geschikt?

Onze barbecue workshops zijn geschikt voor iedereen die beter wilt leren barbecueën. Wij passen de workshop aan het niveau van de groep aan. Of je nou een beginner bent of al een ervaren grillmaster: onze bbq workshops zullen voor iedereen ontzettend leerzaam zijn.

Grill master veggi

Maak jij graag vegetarische gerechten op de barbecue klaar? Dan is onze vegetarische barbecue workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het barbecueën onder de knie te krijgen, welke soorten barbecues er zijn, welke brandstoffen je kunt gebruiken en nog veel meer!

 

Tijdens de workshop zul je verschillende vegetarische gerechten leren te bereiden op de barbecue. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: gevulde portbellos, aubergine met geitenkaas en kruiden en een vegetarische flammkuchen.

 

Wat zit bij zo’n workshop in begrepen?

Bij al onze bbq workshops mag je onder genot van een drankje de gerechten die je op de barbecue hebt bereid opeten. Hierdoor wordt het niet alleen een hele leerzame, maar ook nog eens een erg gezellige workshop. Daarnaast krijg je tijdens de workshop ook de gelegenheid om producten tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen. Na afloop ontvang je een hand-out waarin je alles dat je tijdens de workshop hebt geleerd nog eens rustig kunt nalezen.

 

Organiseer zelf een workshop!

Wil jij graag zelf een bbq workshop organiseren? Lijkt het je bijvoorbeeld een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, feestje of iets anders? Dat is bij ons gewoon mogelijk. Als je dat wil, kunnen wij de workshop ook nog eens bij jou op locatie geven. Wil jij graag zelf een barbecue workshop organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.