Bedrijfsuitje met het Kolenboertje

Wil jij graag een fantastische én smakelijke barbecue als bedrijfsuitje organiseren? Om ervoor te zorgen dat het een geslaagd uitje wordt, kun je onze hulp inschakelen. Inmiddels hebben wij al verschillende bedrijfsbbq’s georganiseerd en we helpen ook jou er graag bij!

Welke bedrijfsbarbecues kun je met ons organiseren?

Als bedrijfsuitje een barbecue organiseren is een ontzettend goed idee. Met een barbecue kun je al snel een gezellige, ongedwongen sfeer creëren. Hierdoor kan de barbecue een bedrijfsuitje worden waarbij niet alleen veel gelachen wordt, maar ook met veel plezier op zal worden teruggekeken.

Er zijn diverse, uiteenlopende bedrijfsbarbecues die je samen met ons kunt organiseren. Een bedrijfsbarbecue kun je namelijk op verschillende manieren vormgeven. Zo kun je de barbecue niet alleen als een leuk bedrijfsuitje zien, maar het ook zo’n invulling geven dat het een leerzame, nuttige activiteit wordt. Wil je graag het teamspirit van jouw team verbeteren? Zelfs dat kun je tijdens bedrijfsuitje bbq op een hartstikke leuke manier doen.

Ben je benieuwd naar hoe je samen met ons een interessante twist aan jouw bedrijfsuitje barbecue kunt geven? Hieronder lichten we diverse mogelijkheden toe.

BBQ Workshop als teambuilding

Wil je samen met jouw collega’s de basistechnieken van het barbecueën onder de knie krijgen? En wil je dat jullie ondertussen ook nog eens aan teambuilding doen? Onder het motto ‘eten is verbinden’ gaan jullie tijdens het bedrijfsuitje op de barbecue verschillende vlees- en visgerechten van de mooiste kwaliteit leren bereiden. Door samen te werken, serveren jullie uiteindelijk een fantastisch menu. Uiteraard mogen jullie onder het genot van een drankje de gerechten samen opeten.

Competitie ‘Heel Holland Grill-t’

Zijn jouw collega’s wel competitief ingesteld? Dan is onze Competitie ‘Heel Holland Grill-t’ dé geschikte bedrijfsbbq voor jouw bedrijf. In diverse groepjes strijden jullie voor de titel ‘Grillmasters van dag’. Uiteraard krijgen de winnaars een cadeau. Dit is een cadeau waar ze nog lang veel plezier van zullen hebben.

Om de felbegeerde titel te kunnen behalen, mogen jullie op de beste barbecues werken, met het beste vis, vlees, houtskool en andere prachtige ingrediënten. Tijdens het grillen zal iedere deelnemer merken hoeveel hij eigenlijk over barbecueën weet. Dit is een ontzettend leuk bedrijfsuitje, vol humor en lekker eten. Ondertussen leer je ook nog eens hoe je beter kunt barbecueën dan dat je al deed!

Wil je liever genieten van een barbecue?

Willen jullie liever niet zelf achter een barbecue staan? Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor compleet verzorgde bedrijfsbarbecues. Tijdens de barbecue kunnen jullie niet alleen genieten van heerlijk eten van topkwaliteit, maar is het ook mogelijk dat wij met onze barbecues een leerzame show geven.

Barbecue organiseren? Neem contact met ons op!

Als bedrijfsuitje een barbecue organiseren staat garant voor gezelligheid, plezier en lekker eten. Bovendien kun je de bedrijfsbbq zo’n invulling geven dat je ook nog eens het teamspirit van het team kunt verbeteren. Wil je graag samen met ons een bedrijfsuitje organiseren? Neem dan gerust contact met ons op! Heb je zelf nog leuke ideeën voor een bedrijfsbbq en wil je graag weten hoe wij jou kunnen helpen deze ideeën te verwezenlijken? Ook dan mag je contact met ons opnemen, want wij denken graag met je mee!