Topkwaliteit en elegant design uit Oostenrijk

Voor de BBQ smoker van Brandwerk kies je als je de hoogste kwaliteit wilt combineren met een elegant ontwerp.

Stijlvol, veelzijdig en handgemaakt in Oostenrijk. Iedere Brandwerk BBQ Smoker van Bernhard Scheuerer is een doordacht Meesterwerk die de harten van BBQ liefhebbers sneller laat kloppen. De hoogste kwaliteit en slimme technologie zijn verwerkt in alle modellen. Dit resulteert in een hoogwaardig design smoker. Eenvoudig te bedienen en met fantastische resultaten. Een BBQ Smoker van Brandwerk koop je voor je leven.

Naast de BBQ Smokers leveren we ook een 6-tal kruidenmixen en rookhout wat je kookervaring op deze prachtige producten compleet maakt.

Meer informatie

De nieuwe smoker sensatie.

Smoker sensatie.

De heetste line-up van Nederland

Big King Smoker Brandwerk

De enige echte Big King Smoker BBQ van Brandwerk

Crude Smoker Brandwerk

De Crude Smoker van Brandwerk.

Junior Smoker Brandwerk

De Junior Smoker BBQ van Brandwerk.

Partner van Brandwerk Nederland worden?

Kolenboertje zoekt partners in Nederland

De kunst van het roken en de kunst van het weglaten. Dat is de verbindende kracht tussen de Brandwerk organisatie en het meesterschap van Kolenboertje. Tijdens ons bezoek aan Brandwerk Oostenrijk ontwikkelde de chemie tussen twee bedrijven. Werken met passie voor de producten en de eenvoud van echte kwaliteit. Zowel Brandwerk als Kolenboertje willen top segment producten en technieken niet moeilijker maken dan het is. We zoeken een select netwerk van dealers in Nederland.

De Brandwerk producten

Brandwerk maakt 3 standaard bbq-smokers.

 • De Crude: maximaal genieten maar minimale afmetingen. Deze smoker valt op door het elegante ontwerp en optimale maatvoering. Heb je geen ruimte voor een grote smoker dan is dit de ideale oplossing.
 • De Junior: een echte alleskunner. Met een groot oppervlak in de rookoven ben je in staat om de mooiste gerechten te maken terwijl je met de vuurbox aan de zijkant ook een direct grill gedeelte hebt. Hoge kwaliteit (5mm wanden) en een prachtig design met mooie afwerking.
 • De Big King Smoker: ondanks de grote rookoven en extra rookkamer blijft de Big King Smoker een elegant model met praktische wieltjes. De smoker laat zich makkelijk verplaatsen. Door het effectieve bereidingsoppervlak ben je in staat om de grootse gerechten te bereiden of grote hoeveelheden tegelijk te garen. Met het rooster op de vuurbox heb je een ideale mogelijkheid om direct te grillen.

 

Maatwerk BBQ Smokers van Brandwerk

Op verzoek worden smokers geleverd die compleet naar de wens van opdrachtgevers worden gebouwd. Neem hiervoor contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos maar we veranderen niets aan onze hoge standaard in design en kwaliteit.

De kruiden van Brandwerk

Om de gerechten optimaal te bereiden hebben we 6 verschillende kruidenmixen gemaakt. Deze mixen zullen je verrassen in de smaak en bevatten gegarandeerd geen kleur- en kunstmatige smaakstoffen. De volgende kruidenmixen zijn verkrijgbaar:

 • No 1 Butterwerk: de perfecte mix voor een DIY kruidenboter.
 • No 2 Sunnywerk: voor een fantastische mediterrane smaak.
 • No 3 Chickenwerk: een ontzettend mooie mix voor gevogelte waaronder kip.
 • No 4 Ribwerk: deze mix maakt je spare-ribs een ware sensatie.
 • No 5 Pfefferwerk: probeer deze op je steak en je weet niet wat je proeft.
 • No 6 Pulledwerk: heb je de pulled pork met deze kruiden al geproefd? Heerlijk.

 

Onze 3 beloften van Meesterlijk samenwerken

De BBQ meesters van Kolenboertje geloven in blijvende win-win partnerships en zoeken naar mogelijkheden om elkaar te versterken.  Alle verkoopkansen die op www.bbq-brandwerk.nl binnenkomen worden doorgezet naar de betreffende dealer. Met betrekking tot ons dealernetwerk hebben wij de volgende 3 beloften:

 • We bouwen een selectief dealernetwerk met regiobescherming. Daarmee garanderen we jouw unieke positie in de markt.
 • Stunten met prijzen wordt niet geaccepteerd, de prijsstelling is altijd een uniforme in de markt en acties worden binnen het gehele netwerk gevoerd.
 • De voorwaarden zijn interessant en de levertijden kort daar wij voorraad gaan opbouwen in ons warehouse in Almelo.

 

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang alle informatie.

Persoonsgegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Direct contact?

Rene Reinders (verkoop) –