Barbecue catering

Wanneer u op zoek bent naar een barbecue cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of diner, dan weet u zeker dat u bij Kolenboertje in Wierden niet alleen een cateraar in huis haalt, maar een bedrijf die staat voor beleving. Beleving in de puurste zin van het woord.

Hoe werken wij bij Kolenboertje

Elk feest is uniek. Daarom werken wij niet met samengestelde menu’s. Elk feest is anders en zo ook de wensen van de mensen. Wij promoten de bourgondische stijl, in overleg verzorgen wij alle soorten catering. Voor ons is het belangrijk om alleen met verse ingrediënten te werken, zodat je de pure smaak behoudt. Wij vinden dat het bereiden én het eten van een stuk vlees en/of vis een beleving moet zijn.

BBQ Catering Kolenboertje

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement/feest een ervaring op zich wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen voorop staan. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij samen tot een uniek feest komen.

Hoe werken wij

Zoals al eerder aangegeven vinden wij beleving belangrijk. Iedereen kan een stukje vlees klaarmaken op de BBQ. Wij willen de mensen graag laten ervaren hoe het ook kan zijn, namelijk pure beleving. Op een bourgondische wijze live laten zien met welke ingrediënten wij werken en hoe wij het vlees en/of vis bereiden, zodat u een smaak ervaart die u nog nooit ervaren heeft.

Iedereen is anders en voor kinderen en vegetariërs stellen wij graag een op maat gemaakt menu samen. Ook aan de kleintjes is gedacht, voor hen stellen wij een aangepast programma samen. Wij verzorgen een catering vanaf 30 personen. De richtprijs is vanaf € 40,00 per persoon. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij het optimale menu samen.

BBQ Catering

Wilt u liever zelf het vlees bereiden op de BBQ? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een geweldige BBQ aanwezig zijn en komen na afloop alles weer ophalen.Maar ook hier geldt; elk feest is uniek en daarom komen wij graag met u in contact om de verschillende mogelijkheden te bespreken.